Magda Gesler to nowa gwiazda telewizji TVN, która wypromowana została dzięki programowi zatytułowanemu „kuchenne rewolucje”. Kuchenne rewolucje Magdy Gesler stały się strasznie popularnym programem, gdyż wprowadziły do polskich stacji telewizyjnych coś zupełnie nowego. Co dokładnie? Ciekawe dialogi, tematyki oraz historie typowe dla ludzkiego życia. Po prostu Magda Gesler ma za zadanie pomóc w ratowaniu restauracji należących do zgłaszających się osób. Gwiazda jest osobom o ogromnym doświadczeniu w działalności gastronomicznej. Ma za sobą prowadzenie kilku restauracji, jak również wiele nagród. Kobieta odniosła wiele sukcesów, a teraz stara się przekazać choćby część swojego doświadczenia innym prowadzącym restauracje, którym jednak się nie poszczęściło. Magda Gesler zawsze program rozpoczyna w dokładnie ten sam sposób – mianowicie sprawdza posiłki jakie podawane są w restauracji. Nie trzeba być przecież wielkim ekspertem gastronomicznym by stwierdzić, że rzeczywiście to właśnie podawana żywność decyduje o popularności danego lokalu. Nie zależnie od tego jak dobrze będzie on wyglądał, jak solidnie będzie zarządzany, klienci nie będą do niego przychodzić w przypadku podawania potraw kiepsko smakujących. Magda Gesler wskazuje potrawy, które są kiepskie, wymagają wprowadzania zmian, dodatkowych przypraw itp. Najczęściej o oceny proszone są te osoby, które przychodzą do restauracji. Takie oceny mają wielką wartość z punktu widzenia restauracji, gdyż dają one gwarancję tego, że opinia jest obiektywna. Jakie są kolejne etapy doprowadzania restauracji na odpowiedni tor? Kolejnym etapem jest sprawdzenie tego, co dany lokal posiada w kuchni. Gwiazda nie raz zmuszona już była do tego, by oglądać kuchnie dużych restauracji nie wyposażone w jakiekolwiek urządzenia gastronomiczne.

http://www.auriva.pl/

ZOSTAW ODPOWIEDŹ